Emlakmania Emlak arayanlar icin dogru adres

Zondag, 12 Jul

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Afdrukken PDF
Door middel van deze pagina willen wij als leden van de Allochtonenraad in het kort ons voorstellen, jullie kunnen altijd via het contactformulier contact opnemen met de afzonderlijke leden.


Cavit Karaman, functie: Voorzitter

cavit_karaman.jpg Mijn naam is Cavit Karaman en ben van Turkse afkomst. Geboren te Soest. Momenteel ben ik werkzaam als application developer.

Wat doe ik bij de AllochtonenRaadBaarn
Begin 2007 ben ik bij de Allochtonenraad gekomen. In het begin was het allemaal wennen, maar langzamerhand vond ik mijn draai. Naast mijn taken als bestuurslid ben ik in de loop van 2007 gestart met de website van de Allochtonenraad. In het laatste kwartaal zijn we online gegaan en nu hou ik me bezig met het onderhoud en uitbreiden van de website en het plaatsen van content.

Sinds 1 januari 2008 is mij gevraagd om het penningmeesterschap over te nemen na het wegvallen van onze vorige penningmeester. Dit was iets wat ik nog nooit gedaan had, maar na een klein half jaar heb ik het aardig onder de knie gekregen. Tevens neem ik deel in het Dagelijks Bestuur van de Allochtonenraad. Sinds mei 2012 vervul ik de functie van voorzitter.

Ik hoop dat we met zijn allen iets kunnen betekenen voor de Allochtonen in Baarn. Ik vind het altijd heel goed als ik iets voor andere mensen kan doen en de Allochtonenraad is daar een heel geschikte plek voor.
[Klik hier om contact met Cavit op te nemen]Overige bestuursleden:

* Jamila Lemroussi (secretaris)
* Nazifa Ahmadeljami
* Gökçe Karaman
* Muhammet Kilic
Commentaar (0)Add Comment

Schrijf commentaar

busy