Emlakmania Emlak arayanlar icin dogru adres

Zondag, 12 Jul

Politiek Vrouwelijk talent voor de Baarnse politiek

Vrouwelijk talent voor de Baarnse politiek

Afdrukken PDF
De Baarnse gemeenteraad moedigt vrouwen aan om de politiek in te gaan. Vrouwen kunnen kennis maken met de Baarnse politiek tijdens drie werkateliers. Deze zijn op 16 en 30 januari en 13 februari 2017 vanaf 18.00 uur.

Om de gemeenteraad in actie te zien zijn de deelnemers ook welkom bij de raadsvergaderingen op 18 en 25 januari en 1 en 8 februari 2017. Loop gerust binnen in het gemeentehuis of bekijk de raad vanuit huis op RTV Baarn of via https://baarn.raadsinformatie.nl/live. Aan de deelname van de werkateliers zijn geen kosten verbonden.

Programma inspiratieavonden
De avonden worden geleid door Liesbeth Tettero. Zij is trainer en coach en geeft workshops en lezingen over vrouwen in het openbaar bestuur. Liesbeth is gemeenteraadslid geweest en heeft als opleidings- en talentmanager bij een politieke partij gewerkt.

Tijdens de drie werkateliers komen de volgende thema’s aan bod:
  • Taken en verantwoordelijkheid gemeenteraad
  • Wat betekent het raadslidmaatschap?
  • Hoe ziet de Baarnse politiek eruit?
  • Hoe breng je je boodschap overtuigend over op een manier die bij jou past?
Dit en nog veel meer komt tijdens de werkateliers aan de orde. Iedere avond is er vrouwelijk raadslid van de gemeenteraad van Baarn aanwezig.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de werkateliers dan kun je contact opnemen met de onderstaande Baarnse vrouwelijke politici. De contactgegevens kun je vinden op http://www.baarn.nl/gemeenteraad/samenstelling-gemeenteraad_43142/

Aanmelden
Wil je je aanmelden voor de werkateliers stuur dan voor 9 januari 2017 een korte motivatie per e-mail aan Nelleke Both, griffier van de gemeente Baarn. Haar e-mailadres is Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wij hopen veel vrouwelijke talenten in de Baarnse politiek te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Anne Slingerland, raadslid
Heidi van Otten, raadslid
Nona Salakory, steunfractielid
Mariska De Koning-Van Ginkel, wethouder
Marjo Stam, steunfractielid
Suzanne Oortman Gerlings-van Hal, raadslid
Commentaar (0)Add Comment

Schrijf commentaar

busy