Emlakmania Emlak arayanlar icin dogru adres

Zondag, 12 Jul

Laatste Nieuws Gespreksgroep voor volwassenen met (een vermoeden van) autisme

Gespreksgroep voor volwassenen met (een vermoeden van) autisme

Afdrukken PDF
MEE en Pit Baarn organiseren een doorlopende gespreksgroep voor volwassenen met (een vermoeden van) autisme en een normale tot hoge intelligentie uit Soest en Baarn. Het is een besloten (vaste) groep met 4-10 deelnemers die iedere maand op een vaste dag en tijd samenkomen.

Tijdens de bijeenkomst worden thema’s besproken zoals wat betekent autisme voor mij, wat betekent de diagnose voor mij en mijn gezin en anderen uit mijn omgeving? Hoe nu verder na de diagnose? Wat vertel ik wel/niet aan mijn werkgever? Andere thema’s zoals relaties, intimiteit, overprikkeling, voeding, huisvesting e.d. kunnen ook aan de orde komen.

De deelnemers bepalen zelf de onderwerpen. Er is begeleiding aanwezig, de groep heeft echter geen hulpverlenend karakter. Het ontmoeten van lotgenoten en het uitwisselen van ervaringen staat centraal.

Deze nieuwe gespreksgroep start maandag 6 mei en komt alle 1 e maandagen van de maand samen van 19.30 tot 21.30 uur op de Eemnesserweg 17 in Baarn. Vanaf 19.15 is de deur open. De eerste keer kun je vrijblijvend langskomen om na te gaan of de groep aansluit bij wat je zoekt. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Heb je interesse, neem dan voor informatie of om je aan te melden contact op met MEE, tel. T035 303 01 65 of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Marlies, Nona of Lieuwkje staan je graag te woord.
Commentaar (0)Add Comment

Schrijf commentaar

busy