Bijeenkomst ‘Veilig Online’ op dinsdag 12 oktober

Fraude via WhatsApp, rare mailtjes van uw bank of een website op internet die niet klopt. Criminelen gebruiken het internet om mensen op te lichten en hen zoveel mogelijk geld afhandig te maken. Het komt vaker voor dan u denkt en criminelen worden ook steeds slimmer en doortrapt.

In samenwerking met stichting Welzijn Baarn en de gemeente Baarn houden de politie en de ABN AMRO-bank op dinsdag 12 oktober 2021 een informatiebijeenkomst over hoe u veilig online bent.

Tijdens de bijeenkomst ‘Veilig Online’ leert u oplichting via internet te herkennen en weet u wat u moet doen om te voorkomen dat u slachtoffer wordt. En als u toch opgelicht bent, leert u welke stappen u moet ondernemen om de schade te beperken. Komt u ook?

Plaats en tijd
De informatiebijeenkomst wordt gehouden in welzijnscentrum De Leuning, Oranjestraat 8 in Baarn op dinsdag 12 oktober 2021. De inloop is vanaf 17.00 uur en om 17.15 uur start het programma. We verwachten de bijeenkomst om 19.00 uur af te ronden. Er is tijdens en na de bijeenkomst voldoende ruimte om vragen te stellen aan de experts van de politie en ABN AMRO.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan deze bijeenkomst? Meld u dan aan via de link op de website van Welzijn Baarn www.welzijnbaarn.nl/inschrijven-activiteit, per e-mail bij Marianne Bosch van Welzijn Baarn, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch: 06-10645530.

TPL_BACKTOTOP