Emlakmania Emlak arayanlar icin dogru adres

Zondag, 12 Jul

Gemeente Baarn Zorgverzekering op maat: ondersteuning bij het vinden van een zorgverzekering

Zorgverzekering op maat: ondersteuning bij het vinden van een zorgverzekering

Afdrukken PDF
Op 18 november is de gemeente Baarn wederom met het initiatief ‘Zorgverzekering op maat’ gestart. Inwoners kunnen gebruik maken van ondersteuning bij het vinden van een voordelige zorgverzekering die aansluit op de persoonlijke zorgbehoefte.

De vergelijkingswebsite Poliswijzer is een hulpmiddel voor inwoners bij het vinden van een passende en voordelige zorgverzekering. Deze speciaal ontwikkelde website is een voorziening die naast de huidige gemeentepolis wordt aangeboden. Overstappen naar een andere zorgverzekering kan nog tot 31 december.

Persoonlijke begeleiding
De vergelijkingswebsite Poliswijzer kan door iedere inwoner van Baarn worden ingevuld.

Inwoners kunnen ook één op één begeleiding krijgen bij het doorlopen van de website. Zij kunnen hiervoor een afspraak maken bij Administratie & Meer, onderdeel van Welzijn Baarn.

Het vrije inloopspreekuur voor Zorgverzekering op Maat bij Administratie & Meer is op: dinsdag en donderdag van 10:00 tot 12:00 op de Eemnesserweg 17 te Baarn. Op maandag kunnen inwoners ook op afspraak terecht.

Zij kunnen een afspraak maken door te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of door te bellen naar 035-5436222.
Commentaar (0)Add Comment

Schrijf commentaar

busy