Emlakmania Emlak arayanlar icin dogru adres

Zondag, 12 Jul

Gemeente Baarn Zonnepanelen voor inwoners met een kleine beurs

Zonnepanelen voor inwoners met een kleine beurs

Afdrukken PDF
zonnepanelen voor inwoners met een kleine beurs ‘Zon voor iedereen!’ is een uniek project! Gemeente Baarn schaft 30 Supersola-zonnepanelen aan die worden uitgeleend aan inwoners die dat normaal gesproken niet zouden kunnen betalen. Door het zelf opwekken van duurzame energie gaat hun energierekening direct omlaag.

Hoe werkt het? In dit project maken we gebruik van de plug & play zonnepanelen van Supersola. Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te (ver)plaatsen op bijna ieder dak. Daarnaast krijgt het gezin een bezoek van een energiecoach. Bij het opvolgen van de adviezen kan een gemiddeld gezin zo’n €200,- per jaar op de energierekening besparen.

Wie komen hiervoor in aanmerking? Inwoners van Baarn met 120% van de bijstandsnorm met een geschikte plek om een Supersola te plaatsen komen in aanmerking voor dit pilotproject. Hierbij geven zij ook aan open te staan voor een bezoek van een energiecoach.

Geïnteresseerden, die aan de criteria voldoen, kunnen zich melden door een email te sturen aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of te bellen met 035-5481611. De eerste 30 aanmeldingen komen in aanmerking.
Commentaar (0)Add Comment

Schrijf commentaar

busy