Emlakmania Emlak arayanlar icin dogru adres

Dinsdag, 24 Sep

Gemeente Baarn Collectieve zorgverzekering via de Gemeente Baarn

Collectieve zorgverzekering via de Gemeente Baarn

Afdrukken PDF
Collectieve zorgverzekering via de Gemeente Baarn Speciaal voor mensen met een laag besteedbaar inkomen en hoge zorgkosten heeft de gemeente Baarn samen met verzekeraar ZilverenKruis een zorgverzekering samengesteld. Deze zorgverzekering heeft veel voordelen en geeft extra vergoedingen.

De Gemeentepolis is een collectieve zorgverzekering voor mensen met een laag inkomen, chronische ziekte of beperking. Meedoen betekent minder betalen voor méér zorgverzekering.

“In de praktijk kom ik vaak tegen dat mensen te lang een bril dragen die niet voldoet. Ze denken dat een nieuwe bril te veel kost. Net als de eigen bijdragen voor medicijnen. Het kan toch niet de bedoeling zijn dat je niet naar de apotheek durft te gaan!?”

Herkent u dit voorbeeld uit uw eigen praktijk? Dan kan de collectieve zorgverzekering van de gemeente interessant zijn voor de mensen die u dagelijks spreekt. Als gemeente bieden wij deze verzekering aan en betalen wij mee om schuldenproblematiek te verminderen, te voorkomen dat mensen zorg mijden en de zorg voor iedereen toegankelijk te houden.

Hier kunt u informatie voor Baarn vinden: https://www.gezondverzekerd.nl/gemeente/baarn/#!/pakketten

Bij vragen (bijvoorbeeld over inkomen/vermogen) kunt u terecht bij BBS, Telefoon: (035) 609 34 11

Voorwaarden
Mensen met een uitkering, maar ook werkenden en zelfstandigen met een laag besteedbaar inkomen tot 130 % van de voor hen geldende bijstandsnorm kunnen deelnemen aan de collectieve zorgverzekering. Zie hier de actuele bijstandsnormen

Als extra voorwaarde geldt dat uw vermogen niet hoger mag zijn dan € 5.920 voor een alleenstaande of € 11.840 voor een alleenstaande ouder of gezin. Ook mag de overwaarde van uw eigen woning niet meer dan € 49.900 bedragen.

Bij vragen over vergoedingen (kijk eerst op www.gezondverzekerd.nl):

Helpdesk Zilveren Kruis 071 751 00 33

Bij vragen of een zorgverlener door Zilveren Kruis is gecontracteerd: www.zorgzoeker.zilverenkruis.nl
Commentaar (0)Add Comment

Schrijf commentaar

busy