Emlakmania Emlak arayanlar icin dogru adres

Zondag, 24 Jun

Gemeente Baarn Iedere vrijdag spreekuur over geld bij het PING loket

Iedere vrijdag spreekuur over geld bij het PING loket

Afdrukken PDF
Iedere vrijdag spreekuur over geld bij het PING loket Baarn Heeft u behoefte aan meer inzicht in uw inkomsten en uitgaven? Heeft u een (tijdelijk) tekort aan geld? Gaan uw inkomsten veranderen? Heeft u te maken met een erfenis? Vanaf vrijdag 3 maart kunt u iedere vrijdag met allerlei vragen over geld terecht bij het inloopspreekuur van het PING-loket. PING staat voor Persoonlijk IN Geld.

Financiën zijn tegenwoordig erg ingewikkeld. Samen met een adviseur kunt u uw financiële situatie bespreken. Het advies is vrijblijvend en deskundig. De hulp is gratis.

Inloopspreekuur iedere vrijdag 10.00-12.00 uur

Iedereen met vragen over geld kan langskomen voor vrijblijvend en deskundig advies. Het spreekuur duurt van 10.00 – 12.00 uur. Het spreekuur wordt gehouden bij PIT Baarn, Eemnesserweg 17.

PING - Loket
Op de locatie van PIT Baarn aan de Eemnesserweg 17, 3743 AB BAARN is er iedere vrijdag een inloopspreek van 10.00 uur tot 12.00 uur. Dat heet het PING-loket. Bij het loket kan iedereen die vragen over geld heeft terecht. Er zit een adviseur die vragen kan beantwoorden en uitleg kan geven. Het advies is gratis.

Het kan gaan over vragen over een (tijdelijk) tekort aan geld; of aan de behoefte aan meer inzicht in inkomsten en uitgaven; maar ook over verandering van inkomsten; of bijvoorbeeld over het ontvangen van een erfenis. Het is dus heel breed. Bijgaand een flyer over het PING-loket. Als u flyers wilt ontvangen om mee te kunnen geven kunt u mij even mailen en dan stuur ik een stapeltje op.

Online schuldhulpverlening
Baarn is sinds kort aangesloten op www.schuldendebaas.nl Dat is een digitaal loket voor schuldhulpverlening voor inwoners van Baarn (als aanvulling op het al jaren bestaande spreekuur van de Kredietbank Nederland in het gemeentehuis)

Waarom online?
Mensen kunnen vanuit huis op eigen tempo op een zelf gekozen moment aan hun financiële problemen werken. Het is daarbij mogelijk op elk moment het eigen dossier in te zien. Handig voor mensen die overdag moeilijk naar de gemeente kunnen komen, bijvoorbeeld omdat ze werken of slecht ter been zijn. Maar ook voor mensen die het gewoon prettig vinden om hun zaken online te regelen.

Hoe werkt dat?
Mensen kunnen zich aanmelden via www.schuldendebaas.nl Vervolgens wordt de aanmelding na bevestiging automatisch doorgestuurd naar iemand van de Kredietbank Nederland. Binnen twee werkdagen krijgt de aanmelder bericht of hij of zij toegelaten is tot Online Schuldhulpverlening bij de Kredietbank Nederland/gemeente Baarn. Zodra een traject start, ontvangt de aanmelder via SchuldendeBaas een mail met vragen en opdrachten van de toegewezen persoonlijke schuldhulpverlener(coach). De vragen en opdrachten kunnen in eigen tijd gemaakt worden. De toegewezen coach reageert altijd binnen twee werkdagen.

Voor iedereen?
Iedereen kan zich aanmelden voor online schuldhulpverlening. Voor sommige mensen kan het uiteindelijk toch beter zijn om een fysiek gesprek met hun schuldhulpverlener te hebben. Als dat het geval is, zal de schuldhulpverlener dit altijd eerst met de persoon bespreken.

Aanmelden?
Via de website; www.schuldendebaas.nl . Bij de aanmeldknop kiezen voor “Baarn”. Dan moeten er een paar vragen beantwoord worden. Na het aanmelden neemt een schuldhulpverlener van de Kredietbank Nederland binnen twee werkdagen contact op.

Natuurlijk blijft ook het fysieke spreekuurloket van de Kredietbank Nederland in het gemeentehuis bestaan. Daarvoor kunnen mensen zich via de email aanmelden bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

In de aanmeldmail moeten de volgende gegevens staan:
- naam
- adres
- postcode
- plaats
- telefoonnummer
- geboortedatum
- BSN

Vervolgens krijgt de aanmelder een oproep voor het spreekuur. Het spreekuur wordt gehouden in het gemeentehuis. [Bron: Gemeente Baarn]
Commentaar (0)Add Comment

Schrijf commentaar

busy