Emlakmania Emlak arayanlar icin dogru adres

Zondag, 24 Jun

Gemeente Baarn Passend vervoer voor iedereen: denkt u mee?

Passend vervoer voor iedereen: denkt u mee?

Afdrukken PDF
Passend vervoer voor iedereen: denkt u mee? Voor de meeste mensen is het vanzelfsprekend om te reizen met openbaar vervoer, auto of fiets. Maar er zijn ook inwoners die dit niet zelfstandig kunnen. Voor die mensen biedt de gemeente Baarn een aantal vervoersregelingen, zoals het leerlingenvervoer of de Regiotaxi. Deze sluiten niet altijd goed aan bij de persoonlijke situatie van de gebruiker. Komende periode wordt daarom onderzocht hoe dit beter kan.

Het onderzoek wordt gedaan samen met andere gemeenten in de regio: Amersfoort, Leusden, Soest en Woudenberg. Bij het onderzoek wordt gekeken of het vervoer beter en effici├źnter georganiseerd kan worden en hoe de verschillende soorten vervoer goed op elkaar kunnen aansluiten.

Uw mening is belangrijk in het onderzoek. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen, wensen en adviezen over passend vervoer voor iedereen. Zo kunnen er straks goede keuzes gemaakt kunnen worden.

U kunt meepraten
Wilt u meepraten over vervoersregelingen, neem dan telefonisch contact op met mevrouw Schoenmakers van de gemeente Baarn, telefoonnummer (035) 54 81 640. U kunt uw idee├źn ook via de e-mail geven via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
[Bron: Gemeente Baarn]
Commentaar (0)Add Comment

Schrijf commentaar

busy